Form 10. Unit 4 National cuisine
National cuisine
- 1. A cuisine - кухня
- 2. A course - страва , шлях, напрямок
- 3. An occasion - випадок, нагода, привід, підстава
- 4. A specialty – особливість
- 5. To consist of - складатись з
- 6. To include - включати в себе
- 7. To stew - тушкувати
- 8. Well-to-do family - заможня сім'я
- 9. To dispense – обходитись (без чогось )
- 10. A descendant - нащадок
- 11. Ale – пиво, Ель
- 12. A horseshoe – підкова
- 13. A liquid – рідина
- 14. Trotters – ніжки (кулінарн.)
- 15. Beans - боби
- 16. Lettuce - листя салату
- 17. Peaches – персики
- 18. Prawns – креветка
- 19. Salmon – лосось
- 20. Strawberries – полуниці
- 21. Fresh – свіжий
- 22. Frozen – морозний
- 23. Home-made – домашнього виробництва
- 24. Low-fat – низькокалорійні (низький вміст жирів )
- 25. Raw - сирий
- 26. Spicy – гострий
- 27. Sweet - солодкий
- 28. Takeaway - магазин(ресторан) в якому продаються готові страви
- 29. Cream - крем, сливки
- 30. Ban – заборонений
Комментарии
Отправить комментарий