Form 10. Unit 4 National cuisine

National cuisine
  1. 1.     A cuisine  - кухня
  2. 2.     A course  - страва , шлях, напрямок  
  3. 3.     An occasion  - випадок, нагода, привід, підстава
  4. 4.     A specialty – особливість
  5. 5.     To consist of  - складатись з
  6. 6.     To include  - включати в себе
  7. 7.     To stew  - тушкувати
  8. 8.     Well-to-do family  - заможня сім'я
  9. 9.     To dispense – обходитись (без чогось )
  10. 10. A descendant  - нащадок
  11. 11. Ale – пиво, Ель
  12. 12. A horseshoe – підкова  
  13. 13. A liquid – рідина
  14. 14. Trotters – ніжки (кулінарн.)
  15. 15. Beans  - боби
  16. 16. Lettuce  - листя салату
  17. 17. Peaches – персики  
  18. 18. Prawns – креветка
  19. 19. Salmon – лосось
  20. 20. Strawberries – полуниці
  21. 21. Fresh – свіжий
  22. 22. Frozen – морозний
  23. 23. Home-made – домашнього виробництва
  24. 24. Low-fat – низькокалорійні (низький вміст жирів )
  25. 25. Raw  - сирий
  26. 26. Spicy – гострий
  27. 27. Sweet  - солодкий
  28. 28. Takeaway  - магазин(ресторан) в якому продаються готові страви
  29. 29. Cream  - крем, сливки
  30. 30. Ban – заборонений 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Practice 1st conditional Вправи-практика (Умовні речення 1 типу)

Ступені порівняння прикметника в англійській мові

Past Perfect Continuous Tense Exercises